Nyomtatás

III. Fülakupunktúrás Addiktológus Konferencia ...

2015. február 24.

Kedves Kollégák, kedves Hallgatóim!fuakonfk

Immár 3. éve, hogy útjára indítottuk az Első Fülakupunktúrás Addiktológus Konferenciát azzal a céllal, ha méltó helyére kerüljön a fülakupunktúrás addiktológia, hiszen számtalan esetben bizonyította, hogy nemcsak a kémiai függőségek esetében szolgálja a klienseket, érhetünk el vele kiváló, csodálatos eredményeket. Szerettünk volna egy olyan fórumot létrehozni, ahol a fülakupunktúrás addiktológus szakemberek, a szakma iránt érdeklődők új ismeretekkel bővíthetik tudásukat, megismerhetik a szakmát érintő aktualitásokat, megoszthatják tapasztalataikat, ötleteiket, újításaikat. Úgy érzem, hogy mindez sikerült is. Ahhoz, hogy mindez összeálljon, rengeteg háttérmunkát vállaltunk magunkra, tettük és tesszük ezt mindazért is, hogy a költségeket alacsonyan tudjuk tartani, de mégis a magam minőségből ne kelljen engedni. Mindezt természetesen örömmel vállaljuk mindaddig, amíg van igény a HITELES információ –áramlásra, mindaddig, amíg van igény a tanulásra. Elképesztően büszkék vagyunk arra, .....

 

hogy jelenleg egyedüli szakterület vagyunk, mi Fülakupunktúrás Addiktológusok a Természetgyógyászok palettáján, akik Országos Szakmai Konferenciát szervezünk! Úgy érezzük, nagyon nagy dolog ez!

Köszönet Szeretném megköszönni ezúttal a Kollégák és Hallgatók lelkesedését, a jelentkezéseket, a sok értékes előadásvázlatot és absztraktot, a belső indíttatást arra, hogy megosszuk egymással a tudást, hogy tanuljunk egymástól, inspiráljuk egymást.

 

Az előadásokat a korábbi visszajelzések és kérések alapján alakítottuk ki (pl. sokat kértek konkrét eseteket) és büszkén mondhatom, hogy igen sokszínű prezentációkra számíthatunk.

További részletek a konferenciáról: előadások, előadók, stb. - itt olvashatóak>>>

 

Kedves Kollégák, kedves Hallgatóim!

 

  Már csak 11 nap van a konferenciáig!

Aki még nem jelentkezett, de szeretne egy minőségi, szakmai fórumon hasznos információhoz jutni és inspiráló előadásokat hallgatni, várjuk szeretettel! Ahhoz, hogy folytassuk eme remek fórumunkat, mindannyiunk hozzájárulása szükséges.

Jelentkezem

 

 

Remélem, személyesen is hamarosan találkozunk!

Szeretettel:

István