A kézírás és személyiség összefüggései

Előadó: W Barna Erika, tanár, kézíráskutató, grafoterapeuta, pályaválasztási szakértő, a CEREG-Grafológiai Akadémia vezetője.

grafologia

Az előadás során a résztvevők írásmintákkal illusztrálva követhetik és fedezhetik fel, hogy milyen mélységes összefüggés van a kézírás és a jellem között. Az egyéni írásképen jól látható az életenergia áramlása, a  lendület vagy annak hiánya, a temperamentum, a belső egyensúly vagy egyensúlytalanság. A kézírásjellemzők alapján feltárulnak az egyéni adottságok,  a tehetség, vagy a képességek kibontakoztatását akadályozó tényezők. Ezek tudatosításával és korrekciójával sikeresebb életutat járhatunk be.

 

Az előadás időpontja: 2022. február 12.

  • időtartama: 9:00- 13:00-ig
  • díja: 7.000 Ft
  • Helyszín: VI. ker, Benczúr utca 27.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

Jelentkezési Űrlap itt

-----------------

W Barna Erika az első diplomáját a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi karán, a másodikat a SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján szerezte.

A kézírás-elemzési tanulmányok oklevelét Brüsszelben a CEREG (Grafológiai Tanulmányok és Kutatások Európai Köre) szervezettől kapta meg.  Cikkeket és szakkönyveket ír, előadásokat tart, oktat, nemzetközi konferenciák előadója, a Nemzetközi Grafológiai Szabadegyetem rendezvények alapítója, a Nemzetközi Grafológiai Szemle szaklap alapító-főszerkesztője. Tevékenysége nyomán került be a magyar kézírás-elemzés a nemzetközi szakmai vérkeringésbe 1992-ben.

Kutatásai között szerepel a munkahelyi, vezetői kapcsolatrendszerek feltárása, amelyek között kiemelt jelentőségű a team-építés, a konfliktus- és stresszkezelés, a karrier-építési tanácsadás, érzelmi intelligencia vizsgálata, motivációfeltárás.

Komplex módszert dolgozott ki (Barna-Demeter Pályaválasztási mátrix©) a tehetségszűréshez és képességdiagnosztikához, amellyel eddig több ezer fiatalnak és felnőttnek nyújtott segítséget a pályaorientációban és karrierépítésben.

Önéletrajz részletesen ide kattintva érhető el:

 

Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája

Ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

captcha 

Természetgyógyász Akadémia

Kérdése van, bizonytalan? Kérdezzen bátran!

  • Hot line: +36 30 243-3932

Kövess minket

Ott vagyunk a FaceBook-on is! Olvassa információinkat!