Mottó:
"Tégy legalább egy jó dolgot, ebben az életedben ahelyett,
hogy a jó szándékok lexikonjává válnál" Sri Chinmoy
 
A Széchenyi Egészségügyi Oktató, Kutató és Gyógyító Központunk célkitűzése, hogy a nyugati orvostudomány, valamint a hagyományos keleti gyógyászat egymást kölcsönösen kiegészítve, legjobb módszereinek egyesítésével, komplementer módon vegyen részt nemcsak a gyógyító folyamatokban, hanem a humán kutatás-fejlesztésben és az oktatásan is.
A Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiát 2005-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy minőségi oktatást biztosítsunk a jövő természetgyógyászainak. Képzési módszereinket folyamatosan fejlesztjük, e-learning oktatásunk már több, mint 10 éve elérhető a hallgatók részére, de népszerű pl. a Blended Learning ( kevert oktatás) forma is, ahol az e-learning előnyeit egyesítjük a tantermi oktatással.
 
2008 óta jelen vagyunk minden jelentősebb magyar – és számos külföldi szakmai konferencián, előadással is. Fülakupunktúrával kapcsolatos tudományos kutatásainkat neves külföldi szakmai újságokban publikáltuk. 2013-ban szerveztük meg először - az immár hagyományteremtő – Fülakupuntúrás Addiktológus és Természetgyógyász Nemzeti Konferenciát, legutóbb már nemzetközi részvétellel, ahol különböző technikákkal, új kutatási eredményekkel ismerkedhettek meg a résztvevők, amelyek az életminőség javítását célozzák meg. Nagyon jó érzés tölthet el a terapeutát, amikor a segítségkérő embertársaink csillogó tekintettel hagyják el a rendelőnket.
 
Az oktatás a természetgyógyászatról szóló 40/1997. sz. Kormányrendelet és a 11/1997. NM sz. rendeletnek megfelelően folyik. A tanfolyam elvégzése után, a rendeleteknek megfelelően, az Országos Korház Főigazgatóságon lehet az előírt vizsgát letenni. Sikeres vizsga esetén a végzett hallgató államilag elismert bizonyítványt kap és felvételre kerül az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Nyilvántartásába.
 
"A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell." Kínai közmondás
 
A tanfolyamokra és továbbképzésünkre szeretettel várunk minden érdeklődőt, nemcsak azokat, akik vizsgázni szeretnének, hanem azokat is, akiknek ismereteik bővítése a céljuk.

Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája

Ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

captcha 

Természetgyógyász Akadémia

Kérdése van, bizonytalan? Kérdezzen bátran!

  • Hot line: +36 30 243-3932

Kövess minket

Ott vagyunk a FaceBook-on is! Olvassa információinkat!