Természetgyógyászati Alapismeretek

 

A természetgyógyászati ágazatban szakképzettségre pályázók számára kötelezően előírt az Egészségügyi- és a Természetgyógyászati alaptanfolyam és vizsga, valamint az Életmódtábor sikeres teljesítése. A Természegyógyász Alapmodul tanfolyam keretében a hallgatók vizsga-orientált képzést kapnak.

tgytav1

 OKTATÁS FORMÁJA: TÁVOKTATÁS (E-learning)

Tanfolyam indul:

  •  .
  •  1/2020 csop: indul: január 14-én.  Csatlakozni lehet március 16-ig.

 A távoktatás rugalmas képzési forma, bárhonnan hozzáférhet az elektronikusan biztosított anyagokhoz. A tanulás intenzitása személyre szabható, Ön hétvégén vagy akár hétköznap, nappal vagy éjszaka tanulhat, ahogyan ideje engedi. Amennyiben Ön később csatlakozik, egyszerre több tananyaghoz kap hozzáférési lehetőséget. Az pedig folyamatosan visszacsatolást adnak a tudás szintjéről. a legmodernebb technológiát figyelembe véve készült el, így kiváló minőségben tekinthetjük meg az ott elhelyezett anyagokat monitoron, mobiltelefonon vagy tableten is.

- Az Egészségügyi és A Természetgyógyász Alapismeretek tanfolyamott együtt is lehet végezni - 

Oktatócsomagunk tartalmaz:

- 14.980 Ft értékű ÁEEK Tankönyvet (2017. szeptemberben, az ÁEEK gondozásában megjelent Dr. Tamasi József: Természetgyógyászati Alapismeretek tankönyv. 2.kiadása. Hivatalos tananyag a középfokú természetgyógyászati vizsgára készülőknek) (futárszolgálattal küldjük)

- Elméleti elektronikus csomag (jegyzet - nyomtatható)

- aktualizált Online Interaktív Tesztek™-et az önellenőrzéshez (demo) a kegfrissebb vizsgatételekkel!

- Videófelvételekkel, összefoglalókkal (hazai és nemzetközi) segítjük a tananyag megértését, vizualizációját, a  tudás elsajátítását

- konzultációt (személyesen vagy elektronikusan - igény szerint)

Ajándék: 10.000 Ft értékű, saját élményű MeriDiM® meridián-diagnosztikai állapotfelmérés és kezelés* ( * igénybe vehető a konzultációs napon vagy bármely előre egyeztetett időpontban)

A tankönyv tartalomjegyzéke:

Tandíj:

  • 1/2020-as csop: 62.000 Ft,  + vizsgadíj. ( a vizsgadíj a vizsgára való jelentkezéskor az ÁEEK EFF-nek fizetendő).

- A tandíj minden esetben tartalmazza a 15.000 Ft értékű, ÁEEK által kiadott hivatalos tankönyvet és a legfrissebb vizsgakövetelményeket!

 

Tanfolyam tematikája:

új: n1/2017-től

  • Bevezetés a Természetgyógyászatba (I.)
  • Tradicionális keleti gyógyító rendszerek és népi orvoslás (II.)
  • Alapmódszerek a természetgyógyászatban (III.)
  • Újabbkori természetgyógyászati rendszerek és módszerek (IV.)
  • Állapotfelmérő módszerek a természetgyógyászatban (V.)
  • Természetgyógyászati klinikum (VI.)

 * A tanfolyam tematikája megfelel a természetgyógyászati vizsgákról szóló jogszabályi követelményeknek * (lásd rendelet)

 

Ütemezés

Az alábbi ütemezés szerint tesszük elérhetővé a tananyagot:

 

 Modulok

3/2019 

4/2019 

1/2020 (új)

 

 TGY I. június 3.  09.17. jan.14.
 TGY II. júl.1  okt.14 feb.17.
 TGY III. júl.29  nov.18. márc.16.*
TGY IV aug.26  dec.10.* ápr.13.
TGY V. szept.23  jan.13. május 4.
TGY VI. okt.28  feb.17. május 25.
Életmódtábor:

2019. június 2-6 vagy

2019. aug. 25-29.

 2020. március 8-12.

2020. március 8-12.

Vizsgára jelentkezés: 2019.augusztus 15-ig 2020 március 15-ig 2020. június 15-ig
ÁEKK vizsga** 2020. február vagy később 2020. június vagy később 2020. szeptember vagy később

 ** A tanfolyam elvégzését követően a feltüntetett időpontoktól eltérő, későbbi időpontban is jelentkezhet vizsgára. A feltüntetett időpontok a legkorábbi lehetőséget jelentik.

 *: Eddig az időpontig lehet csatlakozni

Vizsgára jelentkezés:

Választott ütemezésnek megfelelően ( a fenti táblázat szerint)

   Kérem, ne feledkezzen meg arról, hogy Természetgyógyász Alapmodul vizsgára csak teljesített 5 napos Életmódtábor igazolással lehet jelentkezni. Így érdemes az Életmódtábort úgy tervezni, hogy a vizsgára való jelentkezés emiatt ne csússzon. Érdemes figyelni az időpontokat és előre tervezni: további információ itt

 

A tananyagot elektronikus jegyzet formájában biztosítjuk a Hallgatóinknak, az ellenőrző teszteket a fenti ütemezésnek megfelelően tesszük elérhetővé. 

* A elektronikus tananyagok 1,5 évig vagy a vizsga időpontjáig állnak a hallgatók rendelkezésére ( írásos kérelem esetén hosszabbítható)

Jelentkezés:

Online jelentkezem

 

 

Fizetési módok:

- Utalással

- Bankkártyával ( a jelentkezést követően díjbekérőt/számlát küldünk, melyen szereplő link segítségével jut el az OTP Online fizető rendszerébe)

- Bankfiókban ( készpénzbefizetés számlára)

Oktató:

Dr. Széchenyi István, pszichológus-akupunktőr ; CV>>

 

Online Interaktív Teszt bemutató ( természetgyógyász alapmodul)

Kattintson ide a Youtube-on való megtekintéshez 

Javaslatok a tanuláshoz. Olvassa el a tankönyv első fejezetét majd a tesztkérdéseket és a rá adott válaszokat. A következő lépésben olvassa el a feltett kérdést és próbáljon meg rá válaszolni. Írja le válaszait, így lehetősége van tudását gyorsan ellenőrizni.

 

A természetgyógyász modul követelményeinek teljesítéséhez szükséges 5 napos saját élményű életmódtáborban való részvétel.

 

01 domonyprogramÉLETMÓDTÁBORUNKRÓL BŐVEBBEN tovább>>>>>>*


MODULVIZSGA
írásban, Budapesten az Állami Egészségügyi és Ellátó Központ Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság (korábban ETI-GYEMSZI).
__
A MODULVIZSGA
 
A természetgyógyászatról szóló 11/1997.(V.28.) NM rendelet értelmében minden természetgyógyásznak vizsgát kell tenni.
 
A vizsga egy 100 pontértékű feladatlap kitöltéséből áll. A feladatlap tartalmaz 10 pont értékben kizáró jellegű kérdéseket is. Megfelelt, ha a feladatlapot legalább 71+1 pontra teljesíti, valamint a feladatlapban szereplő kizáró kérdések legalább ötvenegy százalékát is jól megoldja. A sikeres modulvizsgáról "Igazolványt" kap a vizsgázó.
A modulvizsgára a jelentkezés a "Jelentkezési lap vizsgára" c. nyomtatvány kitöltésével történik, melyhez csatolni kell az természetgyógyászati alapismeretek képzésről szóló "Adatlap" eredeti példányát, az érettségi bizonyítvány fénymásolatát, egy db közepes méretű saját névre megcímzett válaszborítékot, valamint a befizetett vizsgadíjról szóló csekk feladóvevényének másolatát. Felhívjuk figyelmét, hogy csak az érettségi bizonyítvány fénymásolatát áll módunkban elfogadni. A szak rovatban kérjük feltüntetni: "Tgy. modul".

Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája

Ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

captcha 

Természetgyógyász Akadémia

Kérdése van, bizonytalan? Kérdezzen bátran!

  • Hot line: +36 30 949-3756

Kövess minket

Ott vagyunk a FaceBook-on is! Olvassa információinkat!