2015. február 24.

Kedves Kollégák, kedves Hallgatóim!fuakonfk

Immár 3. éve, hogy útjára indítottuk az Első Fülakupunktúrás Addiktológus Konferenciát azzal a céllal, ha méltó helyére kerüljön a fülakupunktúrás addiktológia, hiszen számtalan esetben bizonyította, hogy nemcsak a kémiai függőségek esetében szolgálja a klienseket, érhetünk el vele kiváló, csodálatos eredményeket. Szerettünk volna egy olyan fórumot létrehozni, ahol a fülakupunktúrás addiktológus szakemberek, a szakma iránt érdeklődők új ismeretekkel bővíthetik tudásukat, megismerhetik a szakmát érintő aktualitásokat, megoszthatják tapasztalataikat, ötleteiket, újításaikat. Úgy érzem, hogy mindez sikerült is. Ahhoz, hogy mindez összeálljon, rengeteg háttérmunkát vállaltunk magunkra, tettük és tesszük ezt mindazért is, hogy a költségeket alacsonyan tudjuk tartani, de mégis a magam minőségből ne kelljen engedni. Mindezt természetesen örömmel vállaljuk mindaddig, amíg van igény a HITELES információ –áramlásra, mindaddig, amíg van igény a tanulásra. Elképesztően büszkék vagyunk arra, .....

2014. december 15.

Selyemkendőjében (nem a hajában) volt az ereje… Az 54 éves nő férje hirtelen-váratlan elhunyt.
A vállalkozó férj volt a családfenntartó, a nő takarítónőként dolgozott. Fiúk akkor a harmadévet járta az egyetemen. A vállalkozást nem tudták tovább vinni, felszámolták. A gyász mellett megélhetési gondokkal küzdöttek; a hölgy kilátástalannak látta a jövőjét.

2014. december 15.

Akupunktúra és a 3 évtizedes házasságA délutáni rendelés vége felé jártunk, amikor a szabadságon levő, 49 éves kolleganőnk bejött.
- Szia? Te itt? Családdal vagy? - kérdeztem.
Meglepődtem, mert tudtam, hogy szabadságon van, s ilyenkor nem szokott bejönni.
- Hát csak beugrottam elköszönni, adok egy puszit, és már itt sem vagyok  - mondta zavartan nevetgélve, s közben egyik lábáról a másikra állt.
- Várj egy kicsit befejezem a munkám , s tudunk beszélgetni  -  mondtam.
Mire közölte, hogy nem várhat, mert dolga van. Mindenáron menni, menekülni akart.  

Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája

Ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

captcha 

Természetgyógyász Akadémia

Kérdése van, bizonytalan? Kérdezzen bátran!

  • Hot line: +36 30 949-3756

Kövess minket

Ott vagyunk a FaceBook-on is! Olvassa információinkat!