Tisztelt Látogató!
Szeretettel köszöntjük a Széchenyi Egészségügyi Központ honlapján.
 
Mottó:
"Tégy legalább egy jó dolgot, ebben az életedben ahelyett,
hogy a jó szándékok lexikonjává válnál"
Sri Chinmoy
 
Egészségügyi Központunk célkitűzése, hogy a nyugati orvostudomány, valamint a hagyományos keleti gyógyászat egymást kölcsönösen kiegészítve, legjobb módszereinek egyesítésével, komplementer módon vegyen részt nemcsak a gyógyító folyamatokban, hanem a humán kutatás-fejlesztésben is. Fülakupunktúrás addiktológus tanfolyamunkra és továbbképzésünkre szeretettel várunk minden érdeklődőt, nemcsak azokat, akik vizsgázni szeretnének, hanem azokat is, akiknek ismereteik bővítése a céljuk. ETI vizsgára felkészítő Fülakapunktúrás addiktológus tanfolyamunk a hallgatók részére széles körű ismereteket biztosít a jól ismert, amerikai NADA(Nemzetközi Akupukunktúrás Méregtelenítő Társaság) által is kiképzett specialista és oktató vezetésével, aki az Országos Szakértői Névjegyzék és az Országos Vizsgaelnöki Névjegyzék tagja is, valamint a HIETE (Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem, Orvostovábbképző kar) akupunktúrás végzettségével is rendelkezik.
 
A további képzéseinkben (Egészségügyi Modul, Természetgyógyászati Modul, Kineziológia) a legkiválóbb szakemberek vesznek részt . (lásd "Oktatóink" >>> )
 
Az oktatás a természetgyógyászatról szóló 40/1997. sz. Kormányrendelet és a 11/1997. NM sz. rendeletnek megfelelően folyik. A tanfolyam elvégzése után, a rendeleteknek megfelelően, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben lehet az előírt vizsgát letenni. Sikeres vizsga esetén a végzett hallgató államilag elismert bizonyítványt kap és felvételre kerül az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Nyilvántartásába.

Széchenyi Egészségközpont Természetgyógyász Akadémiája

Ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

captcha 

Természetgyógyász Akadémia

Kérdése van, bizonytalan? Kérdezzen bátran!

  • Hot line: +36 30 949-3756

Kövess minket

Ott vagyunk a FaceBook-on is! Olvassa információinkat!